Η εταιρία

Η Σκέμπερης Α.Ε. δραστηριοποιείται στην διακίνηση και αποθήκευση.

skeberis_1Το κέντρο των δραστηριοτήτων της Σκέμπερης Α.Ε. βρίσκεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στη ΒΙ.ΠΕ.Θ. Σίνδου, έκτασης 25.6 στρεμμάτων με 10.000 τ.μ. στεγασμένο αποθηκευτικό χώρο. Η έδρα της Σκέμπερης Α.Ε. βρίσκεται κοντά στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και στους οδικούς και σιδηροδρομικούς άξονες και συνεπώς κοντά στις αναπτυσσόμενες αγορές των Βαλκανίων. Στην έδρα της Σκέμπερης Α.Ε. λειτουργούν γραμμές συσκευασίας και σιλό. Οι αποθηκευτικοί χώροι βρίσκονται υπό το καθεστώς τελωνιακής αποθήκης, είτε για χρήση της Σκέμπερης Α.Ε. ή για χρήση από τρίτους. Οι συνεργάτες μας έχουν μεγάλη εμπειρία στη συνεργασία με πολυεθνικές εταιρίες και ακολουθούν όλους τους κανόνες ασφαλείας. Επίσης η Σκέμπερης Α.Ε. διατηρεί εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο Αττικής για την εξυπηρέτηση των πελατών της στη νότια Ελλάδα.

Οι εγκαταστάσεις της Σκέμπερης Α.Ε. στον Ασπρόπυργο βρίσκονται σε οικόπεδο έκτασης 10 στρεμμάτων με 4.000τ.μ. στεγασμένο αποθηκευτικό χώρο. Οι αποθήκες βρίσκονται στο Θριάσιο, κοντά στις νέες αποθηκευτικές εγκαταστάσεις του ΟΣΕ και επίσης είναι πολύ κοντά στο λιμάνι του Ικονίου, στον Πειραιά.

Η Σκέμπερης Α.Ε. έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001 για τις διαστηριότητες εμπορία και διανομή πρώτων υλών πλαστικών, παραγωγή και σχεδιασμό πλαστικών μιγμάτων και ανακύκλωση πλαστικών συσκευασίας. Επίσης, η Σκέμπερης Α.Ε. έχει πιστοποιηθεί κατά το πρότυπο SQAS.

Κύριος στόχος της Σκέμπερης Α.Ε. είναι η αποτελεσματική διάθεση προϊόντων για λογαριασμό τρίτων.

skeberis_3